na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP
Poruka na E-amail

Prevoz iz Novog Sada do aerodroma

Prevoz do aerodroma » Prevoz iz Novog Sada do aerodroma

Uz kombi prevoz putnika u BiH i Crnu Goru, kao i prevoza putnika do aerodroma sa bilo koje adrese u Beogradu, obezbeđujemo i uslugu kombi prevoza putnika sa bilo koje adrese u Novom Sadu do aerodroma Nikola Tesla u Surčinu. Usluga prevoza putnika do aerodroma u Beogradu se takođe obavlja kao kombi prevoz od vrata do ulaza na aerodrom.

Cena prevoza Novi Sad-aerodrom Nikola Tesla:

4000 RSD

Sve što treba da uradite je da nas kontaktirate telefonom ili porukom i zakažete svoju vožnju. Vodite računa o vremenu pristizanja na aerodrom, pošto na aerodromu morate biti dosta ranije u odnosu na druge vrste prevoza (autobus i voz). Gužve u gradovima (Novi Sad i Beograd) i na usputnim naplatnim rampama, treba uzeti u obzir prilikom planiranja vožnje.

Kombi prevoz Niovi Sad-aerodrom u Beogradu

Naši vozači će učiniti sve da izbegnu sva poznata mesta na kojima može doći do većih zagušenja kako bi vas brzo i bezbedno prevezli iz Novog Sada do aerodroma u Beogradu.

Naš aerodromski transfer se obavlja vozilima novije generacije, a udobnost i bezbednost vožnje su na maksimalnom nivou. Vrsta vozila koja se koriste za aerodromski transfer Novi Sad- Beograd zavisi od broja putnika i količine prtljaga, pa bi to trebalo da navedete prilikom rezervacije.

U svakom slučaju, naše iskustvo i profesionalizam, kada se radi o kombi prevozu iz Novog Sada do aerodroma u Beogradu, daje nam mogućnost da prevoz uradimo tačno i precizno, kao i uvek.

Pored prevoza sa adrese u Novom Sadu do aerodroma Nikola Tesla u Beogradu, vršimo i prevoz sa aerodroma. Prevoz sa aerodroma je takođe usluga koja se zakazuje, a za to moramo znati vreme sletanja na aerodrom u Beogradu, broj putnika i količinu prtljaga. U mogućnosti smo i da sačekamo putnike u slučaju kašnjenja leta i slično, ali nam morate javiti čim saznate da će do toga doći.